Menu

Veteranerne i Hirtshals til VM

image
10. oktober 2021 kl. 14:22

Sulsted Veteraner er for første gang i VM slutspillet efter en 3. plads i puljen.

Søndag den 10. oktober tog vi til Hirtshals for at møde deres veteraner som er 1. i deres pulje.

Hirtshals kommer desværre foran efter 3 minutter, og der går 20 minutter før vi får et skud på deres mål, derefter taber Hirtshals lidt pusten og vi overtager spillet.

2. halvleg går der 13 minutter, så får vi udlignet til 1-1 ved Michael P på en flad bold under deres målmand efter et hjørne, derefter bølger spillet frem og tilbage med chancer til begge hold.

1-1 ved ordinær spiletids slut.

Forlænget spilletid sidder Hirtshals på spillet, men vi har selvfølgelig også chancer på kontra, forlænget spillertid ender målløs hvorefter der skal skydes fem straffespark.

Vi er gode på straffe, score på alle, samtidig med at Erik Andrä redder 2, så kampen ender 5-3 og vi er videre til næste runde hvor vi møder vinder af Hals - Bangsbo