Menu

Program for sæsonen

PROGRAM FOR SÆSONEN 2022/2023

Opstart fra tirsdag den 6. september

 

TIRSDAG:

 

 

 

16.30 – 17.15

TONS & TUMMEL 0 - 2 år

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Julie

Hjælper: Isabella

 

 

Vær med til 45 min sjov og ballade, hvor børn og voksne skal være aktive. Vi skal synge, danse, løbe, klatre, hoppe, tumle og meget mere. Der skal være grin og sus der kan mærkes helt nede i maven, samt motorisk udfoldelse på forskellige niveauer.

 

 

 

 

19.00 – 20.00

FUNTIONEL FITNESS 16 ÅR +

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Julie

Gæsteinstruktører vil blive aktuelt

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdet Funktionel fitness er for alle, uanset køn, der ønsker at holde kroppen ved lige og nogle gange udfordrer sig selv lidt. Vi kommer til at arbejde kroppen godt igennem ved brug af egen kropsvægt, samt bruge relevante redskaber for enkelte øvelser. Balancen skal udfordres, musklerne skal arbejde og der skal sved på panden. Det hele foregår til god musik og altid med et smil på læben. Kom og vær med til en hyggelig time, som vil give noget godt til kroppen og humøret. Vi tilpasser træningen efter dine behov.

 

 

 

 

ONSDAG:

 

 

 

15.30 – 16.30

KIDS DANCE MIX 2. - 6. KLASSE

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Pernille

 

 

 

 

 

 

Danseholdet har fokus på rytme, taktforståelse, bevægelse og sjove danselege. Igennem sæsonen arbejder vi blandet andet med flere forskellige dansearter, som f.eks. house, hiphop og funk til fed musik som vi kender! Vi er allerede en flok danseglade børn, som elsker at danse – MEN, der er plads til flere, så kom frisk!

 

 

 

 

16.30 - 17.30

PIGE MIX 2. - 4. KLASSE

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Anna og Jeanne

Hjælper: Anja


 

 

 

 

 

 

Vi skal dygtiggøre os og lære nyt inden for både rytme og spring. Der vil blive lært forskellige rytmesekvenser med og uden håndredskaber til musik der sætter gang i kroppen, samt der skal øves spring på forskellige niveauer. Samtidig vil der være tid til sjov og leg, hvor vi kan lærer hinanden at kende.

OBS. Drengespring træner i den modsatte ende af hallen, hvorfor der vil være mulighed for at lave noget på tværs, fx opvarmning og spring.

 

 

 

 

16.30 - 17.30

DRENGESPRING 2. - 4. KLASSE

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Henrik

Hjælper: Mike

 

 

 

 

 

 

 

 

På holdet her, er der plads til vilde, høje, lave og forsigtige spring – med fokus på dygtiggørelse ud fra niveau. Der vil blive øvet styrke, smidighed og teknik, som vil give anledning til sved på panden og følelsen af at være en del af et sammenhold. Ligeledes vil der blive tid til sjov og ballade, samt en serie for seje drenge.

OBS. Pigemix træner i den modsatte ende af hallen, hvorfor der vil være mulighed for at lave noget på tværs, fx opvarmning og spring.

 

 

 

 

17.15 – 18.00

DRENGETONS 5 ÅR - 1. KLASSE

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Anna, Jeanne & Julie

Hjælper: Natalie

 

 

 

 

På drengetons er der fuld fart på! Her er der plads til at være dreng, samt at dyrke fællesskabet. Vi udfordrer hinanden gennem leg og spring, hvor vi vil komme til at lave mange forskellige aktiviteter, der både styrker muskler og motorik. Sidst men ikke mindst, så har vi altid godt humør.

 

 

 

 

18.15 - 19.30

SULSTED MIX 5. KLASSE +

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Caroline, Anna & Henrik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker at udfordre og dygtiggøre dig som gymnast, i form af både rytmegymnastik og spring. På dette hold fokuserer vi på den enkeltes behov for udvikling uanset niveau, men vi forventer, at du har lyst og vilje til at udvikle dig som gymnast. Målet med dette hold er, at gymnasterne sætter mål for dem selv og ynder at fører dem ud i livet, samt har lyst til at lærer nyt. Som gymnastik vil du blive præsenteret for effektiv opvarmning og styrketræning, forinden vi skal springe. Derudover vil I blive præsenteret for rytmiske serier, som vi ønsker alle deltager i, efter bedste evne.

OBS. Sulsted Mix kommer til at opvise sammen med Sulsted Rytme, hvilket gør, at vi kan lave et endnu federe opvisningsprogram, samt skabe flere muligheder for jer som gymnaster.

 

 

 

 

19.15 - 20.00

SULSTED RYTME

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Caroline

Gæsteinstruktør vil blive aktuelt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdet er for dig der elsker at bevæge dig til musik og lave spændende rytmegymnastik, uanset dit niveau. Træningerne vil bærer præg af forskellige sekvenser, som skal være springbræt til serie sammensætning. Som gymnast vil du stifte bekendtskab med fysisk styrke, balance, tricks, teknik og kropsudtryk. Der skal ligeledes være plads til at lærer hinanden at kende igennem forskellige rytmiske øvelser og lege. Godt humør, sammenhold og ikke mindst dygtiggørelse vægtes højt på dette hold.

OBS. Sulsted Rytme kommer til at opvise sammen med Sulsted Mix, hvilket gør, at vi kan lave et endnu federe opvisningsprogram, samt skabe flere muligheder for jer som gymnaster.

 

 

 

 

20.15 – 21.30

FOREVER YOUNG 20 ÅR +

 

HOLDBESKRIVELSE:

 

Instruktør: Anja & Tina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På dette hold nørder vi rytmegymnastik, samtidig med socialt samvær og hygge vægtes højt. Igennem sæsonen bevæger vi os til musik og laver forskellige sekvenser, som sammensættes til serier. Træningerne vil byde på en blanding af styrke, balance, smidighed, teknik og generel kropsbevidsthed. Vi vil komme til at arbejde med et håndredskab, som kan være et alternativt et af slagsen. Sæsonen afsluttes med opvisninger, hvor vi giver den gas. Kom og vær med!

 

 

 

 

TORSDAG:

 

 

 

17.00 – 17.45

TONS & TUMMEL 3 - 4 ÅR

 

HOLDBESKRIVELSE:

 


Instruktør: Marlene

Hjælper: Rikke, Mie & Frida

 

 

 

 

 

Holdet hvor vi tumler, leger og bruger vores kroppe. Der vil være udfordring på både redskabsbaner og igennem små lege, hvor man skal bruge sin krop. Ligeledes vil der være tid til at lege, hvor man skal bruge fantasien, samt små læringslege. Der skal være plads til sjov, nærvær og hygge på holdet, så kom alle friske drenge og piger.

 

 

 

 

18.00 – 19.00

POWERPIGERNE 5 ÅR - 1. KLASSE

   HOLDBESKRIVELSE:
 


Instruktør: Marlene

Hjælper: Rikke & Sofie

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal udforske forskellige spring og lave små sammensatte rytmesekvenser og øvelser. Pigerne vil blive udfordret i deres styrke i kroppen og deres smidighed, som skal bruges videre i deres spring og til akrobatøvelser. Det skal være sjovt at lære nyt, så derfor skal der leges og hygges på tværs af pigerne. På Power pigerne vægtes det højt, at det er et er et rart sted at være og hvor der er plads til alle.

Kontingent:

Børn              kr. 335,00

Junior            kr. 410,00

Voksen          kr. 485,00

Luk