Menu

Program for sæsonen

PROGRAM FOR SÆSON 2024/2025

Opstart fra tirsdag d. 3. september i uge 36

TIRSDAG

 

 

Kl. 16.30 - 17.15

FORÆLDRE/BARN 0 - 2 år

Instruktør: Julie   

 

HOLDBESKRIVELSE:
Her skal både barn og voksen på gulvet og være aktiv sammen, for at give barnet den bedste oplevelse. Sammen skal vi synge, danse, løbe, klatre, hoppe, tumle og meget mere. Der garanteres grin og sus der kan mærkes helt nede i maven, samt motorisk udfoldelse på forskellige niveauer for at give og/eller styrke barnet kropsforståelse og grundmotoriske færdigheder. 

 

 

 

 

Kl. 17.45 - 18.45

GLAD MOTION 16 ÅR + 

Instruktør: Julie

 

HOLDBESKRIVELSE:
Dette hold fokusere på at styrke kroppen ud fra dit eget niveau. Træningen tager udgangspunkt i, at det skal føles godt for netop din krop og være med til at skabe velvære, frigive energi og skabe overskud i hverdagen.

Gennem forskellige strukturerede styrke-, balance- og koordinationsøvelser skal vi bevæge os til musik der vil sætte rammen for intensitet og stemning. Musikken vil yderligere være med til at skabe glæde og motivation. Vigtigt at nævne er, at alle øvelserne vil være tilpasset dit behov og med mulighed for også at blive udfordret. Det skal være sjovt at være aktiv, så træningen vil også bære præg af dette.

 

 

 

 

 

 

Kl. 18.50 - 19.50

YOGA & PILATES 16 ÅR +

Instruktør: Tina   

 

HOLDBESKRIVELSE:
Holdet er for dig der ønsker at træne styrke, smidighed og balance. Tempoet vil være stille og roligt, så dig som aldrig har prøvet Yoga eller Pilates før, men også dig som er kending, vil kunne være med.

Grund principperne bag Yoga og Pilates går ud på at styrke krop og sind. Det skal føles godt for kroppen og frigive energi og overskud . Træningen afsluttes med afspænding.

OBS: Medbring egen måtte og evt. et tæppe til afspænding. 

 

 

 

 

ONSDAG

 

 

KL. 16.15 - 17.15

MINIMIX 2. - 4. kl.

Instruktør: Jeanne, Anna & Henrik

 

HOLDBESKRIVELSE:
Holdet for både piger og drenge der elsker bevægelse, udfordring og det at være sammen med sine venner. Vi skal dygtiggøre os og lære nyt inden for både rytme og spring. Der vil blive lært forskellige rytmesekvenser for pigerne og seje serier hvor drengene kan være med. Der skal øves spring på forskellige niveauer, hvor både vilde, høje, lave og forsigtige spring gøres plads til. Samtidig vil der være tid til sjov og leg, hvor vi kan lærer hinanden at kende. Alt sammen til musik der sætter gang i kroppen og skaber glæde.

Kærlig opfordring: Vi henviser til at man som forældre/pårørende sætter sig ud i cafeteriet og kigger på.

 

 

 

 

Kl. 17.15 - 18.00

DRENGETONS 5 ÅR - 1. KLASSE

Instruktør: Jeanne, Anne & Julie

 

HOLDBESKRIVELSE:
På Drengetons er der plads til at være dreng. Rammerne skal vil give anledning til at at der kan være fuld fart på - og ligeledes plads til mere stille stunder. Sammen skal vi udfordrer hinanden gennem leg, dans og spring på forskellige niveauer. Vi vil komme til at lave mange forskellige øvelser der både styrker kropsforståelse, motorik og fælles bevægelsesglæde. 

Kærlig opfordring: Vi henviser til at man som forældre/pårørende sætter sig ud i cafeteriet og kigger på.

 

 

 

 

Kl. 18.05 - 19.45

SULSTEDMIX 5. KL. +

Instruktør: Caroline B., Caroline K., Anna & Henrik

 

HOLDBESKRIVELSE:
Vi ønsker at udfordre og dygtiggøre dig som gymnast, i form af både rytmegymnastik og spring. På dette hold fokuserer vi på den enkelte gymnast behov for udvikling uanset niveau - men vi forventer, at du har lyst og vilje til at udvikle dig som gymnast.

Målet med dette hold er, at gymnasterne sætter mål for dem selv og ynder at fører dem ud i livet, samt har lyst til at lære nyt. Som gymnastik vil du blive præsenteret for effektiv opvarmning og styrketræning, forinden vi skal springe. Derudover vil I blive præsenteret for rytmiske serier, som vi ønsker alle deltager i, efter bedste evne.

Vi går op i at der er god stemning, et godt fællesskab og glæde ved at komme til træning. Lege og samarbejdsøvelser, samt god musik skal bidrage til dette.

OBS: Sulsted Mix kommer til at opvise sammen med Sulsted Rytme - hvilket gør, at vi kan lave et endnu federe opvisningsprogram, samt skabe flere muligheder for jer som gymnaster.

 

 

 

 

Kl. 19.30 - 20.10

SULSTED RYTME 7. kl. +

Instruktør: Caroline B. & Caroline K.

 

HOLDBESKRIVELSE:
Holdet er for dig der elsker at bevæge dig til musik og lave spændende rytmegymnastik, uanset dit niveau. Træningen vil bærer præg af forskellige sekvenser, som skal være springbræt til serie sammensætning. Som gymnast vil du stifte bekendtskab med fysisk styrke, balance, tricks, teknik og kropsudtryk. Der skal ligeledes være plads til at lære hinanden at kende igennem forskellige rytmiske øvelser og lege. Godt humør, sammenhold og ikke mindst dygtiggørelse vægtes højt på dette hold.

OBS: Sulsted Rytme kommer til at opvise sammen med Sulsted Mix, hvilket gør, at vi kan lave et endnu federe opvisningsprogram, samt skabe flere muligheder for jer som gymnaster.

 

 

 

 

Kl. 20.15 - 21.30

FOREVER YOUNG 20 ÅR +

Instruktør: Anja & Tina

 

HOLDBESKRIVELSE:
På dette hold nørder vi rytmegymnastik og udfordre vores kroppe, samtidig med socialt samvær og hygge vægtes højt. Træningen vil byde på en blanding af forskellige danse stilarter, styrke, balance, smidighed, teknik og generel kropsbevidsthed.

Der vil blive arbejdet med adskillige sekvenser og øvelser, der vil blive brugt i forskellige serier som vi skal opvise med - nogle serier laves også til sociale breaks for at bringe os tættere. Yderligere vil vi komme til at arbejde med et håndredskab, som kan være et alternativt et af slagsen. 

 

 

 

 

TORSDAG

   

Kl. 16.00 - 16.45 

DANSEHOLD 3. - 6 kl. Instruktør: Rosa & Nathali

 

   

Kl. 17.00 – 17.45

PUSLINGERNE 3 - 4 ÅR

Instruktør: Marlene

 

HOLDBESKRIVELSE:
Holdet hvor vi tumler, leger og bruger vores kroppe. Der vil være udfordring på både redskabsbaner og igennem små lege, hvor man skal bruge sin krop. Ligeledes vil der være lege hvor man skal bruge fantasien, små læringslege, stille og vilde lege. Vi sørger for trygge rammer, hvor barnet kan udfordre sig selv og hvor barnet vil føle sig set og hørt. Derudover vægter vi det højt, at der skal være plads til sjov, nærvær og hygge.

OBS: Træningen vil foregå UDEN forældre på gulvet. 

Kærlig opfordring: Vi henviser til at man som forældre/pårørende sætter sig ud i cafeteriet og kigger på.

 

 

 

 

Kl. 18.00 - 19.00

POWERPIGERNE 5 ÅR - 1. KLASSE

Instruktør: Marlene

 

HOLDBESKRIVELSE:
Vi skal udforske forskellige spring og lave små sammensatte rytmesekvenser og øvelser. Pigerne vil blive udfordret i deres styrke i kroppen og deres smidighed, som skal bruges videre i deres spring og til akrobatøvelser. Det skal være sjovt at lære nyt, så derfor skal der leges og hygges på tværs af pigerne. På Power pigerne vægtes det højt, at det er et er et rart sted at være og hvor der er plads til alle.

Kærlig opfordring: Vi henviser til at man som forældre/pårørende sætter sig ud i cafeteriet og kigger på.

 

Kontingent:

Børn              kr. 345,00

Junior            kr. 430,00

Voksen          kr. 495,00

Engangsbetaling til Glad motion: 35,00 kr.

Luk