Menu

Veteraner vinder guld

image
16. november 2021 kl. 10:10

Hvilket fantastisk Veteran fodbold år det har været i år.

For første gang nogensinde er vi i finale spillet.

Første halvår får vi en ok placering som nummer 5 med 22 point i et meget tæt felt på 6 hold der ligger mellem 22 og 25 point, bagefter altid suveræne Asaa med 31 point.

I slutningen af andet halvår er der flere meget spændende kampe, startende med en udebane revance til Vodskov som vi vinder 0-1

Næste kamp er hjemme mod Hals, men her dummer vi os igen og taber 1-2, og så ser det svært ud at nå mellem de 3 hold som skal spille VM slutspillet da vi skal møde Asaa ude og Brønderslev hjemme, Asaa, som vi aldrig har vundet over og Brønderslev som vi altid spiller spændende lige kampe med, det er op ad bakke nu da vi ligger på 4. pladsen et point efter Brønderslev som i næste kamp er sikker på 3. point da Vestbjerg har trukket sig.

Vi møder på udebane Asaa og efter en super spændende kamp vinder vi 0-2, et drømmeresultat som vi sent glemmer.

Vi ligger stadig på en 4. plads et point efter Brønderslev og kan selv afgøre det hjemme, hvilket vi gør. Med en 4-3 sejr over Brønderslev ender vi på 3. pladsen og skal for første gang spille VM finalenspil (Vendsyssel Mesterskabet)

Resultat af slutspillet:

Plac.: HOLD Kampe V U T ADV.: UDV.: POINT: MÅLSCORE: M:F
1 Asaa 10 6 2 2 2   51 86 - 17 69 
2 Hals 10 6 1 3 2   43 63 - 41 22 
3 Sulsted 10 6 1 3 2   42 64 - 36 28 

 

Lodtrækningen gør at vi på udebane møder den anden gruppevinder, Hirtshals, en kamp som vi kommer bagud 1-0 men vender til 1-1 før slutfløjtet.

Forlænget spilletid ender 0-0, så den går i straffe, her score vi på de fleste og Erik Andrä redder så den ender 3-5 til Sulsted

Semifinalen er en revance mod Hals, igen på udebane, der er lidt nerver på men da vi har lagt en god kampplan og spille fantastisk sammen ender det som det skal med en 1-2 udebane sejr, som faktisk burde have været større men vi kunne ikke få snørret sækken helt til.

Så kom vi til finalekampen som skulle spilles i Frederikshavn, mod Asaa som i deres kvartfinale og semifinale vandt 10-0 og 2-1

Vi havde taget 2 målmænd med, ikke fordi at vi ikke kunne klar os med en, men fordi at de begge havde stået fantastisk gennem efteråret og begge havde fortjent at få denne finale kamp med også.

Vi var rimelig rolige i omklædningen og fik lagt en god kamplan, men blev alligevel lidt nervøse da vi kunne se at Asaa havde forstærket sig med en tidligere Randers Superliga spiller, men ham fik vi nu hurtigt pillet pynten af.

Vi var super gode, og bakkede hinanden rigtigt flot op, første halvleg endte 3-0 til Sulsted så vi var virkelig ovenpå da vi gik ind til 2. halvleg, vi fik hurtigt 2-3 gode chancer på kontra men vi brændte dem alle og da Asaa fik sat en fantastisk bold ind til 3-1 var der alligevel lidt nerver på da vi før havde været foran mod Asaa og så havde de alligevel taget sejren til sidst, men sådan skulle det ikke gå denne gang.

Vi spillede flot videre og fik lukket kampen med en scoring til 4-1 og vandt for første gang VM slutspillet.

Vi ser frem til foråret når vi starter igen og prøver at holde formen ved lige ved at træne over vinteren.

Her træner nogle i Ajstrup om tirsdagen mens resten spiller med SVIF fodbold fitness, som træner ude om onsdagen i Vestbjerg kl 19:30 og inde i Sulsted hallen om søndagen også kl. 19:30 og det er begge steder hele vinteren

Luk