Menu

Tidligere Sulsted IF spiller skriver kontrakt med AaB

image
20. juni 2021 kl. 17:50

Benjamin Damsgaard, der har fået sin fodboldopvækst i Sulsted IF, skrev lørdag den 19. juni 2021 en 3 årig kontrakt med AaB, som løber indtil sommeren 2024.

Benjamin startede med at spille fodbold i Sulsted IF som 5 årig, og viste allerede fra start flair for spillet med bolden. Han spillede i Sulsted IF, senere i SVIF og har derudover løbende deltaget i AaB’s talenttræning.  

Som U12 spiller trænede Benjamin fast sammen med AaB holdet i en længere periode, samtidig med at han stadig var en fast del af SVIF holdet.

I maj måned 2017 blev Benjamin tilbudt et klubskifte og dermed en plads på AaB’s U13 elitehold, med henblik på at blive en del af elitemiljøet i AaB. Da fodbold var, og stadig er, Benjamins helt store passion greb han straks denne mulighed.

Klubskiftet betød at Benjamin blev en del af elitemiljøet i AaB, hvilket resulterede i en hel del mere træning, flere krav på og udenfor banen samt en langt større grad af konkurrence. 

Klubskiftet blev suppleret med et skoleskift fra Sulsted Skole til en idrætsklasse på Sønderbroskolen i Aalborg. Dette gav nogle helt unikke muligheder for at kombinere en god skolegang med det sportslige. 

Benjamin har siden sit klubskifte til AaB været igennem en rivende udvikling, hvilket betyder, at han i dag er fast mand på U17 eliteholdet i AaB. Derudover har han netop spillet sin 4. landskamp for Danmarks U16 landshold, hvor modstanderen hed Portugal. 

Efter sommerferien fortsætter Benjamin sin skolegang på Aalborg Handelsgymnasium i en idrætseliteklasse og med en Team Danmark ordning i hånden. Dette skulle sikre en fortsat god balance mellem sporten og uddannelsen. 

Benjamins flotte udvikling påskønnes nu med en kontrakt fra AaB’s side, hvilket vi fra Sulsted IF’s side er super stolte af. Det er rigtig godt gået og et flot skulderklap til en hårdt arbejdende ung mand, som på intet tidspunkt har fortrudt sine valg eller opgivet sin drømme. 

Vi synes at dette er en inspirerende historie, som forhåbentlig kan være med til at motivere de mange dygtige drenge og piger vi har i klubben til at blive ved med at jagte deres drømme. Har du lyst til at hilse på Benjamin og spille bold med ham, er han at finde på DGI fodboldskolen i uge 26 i Sulsted, hvor han er instruktør på et af holdene for 3 år i træk. 

Stort tillykke til Benjamin. Vi glæder os til fortsat at følge ham på sidelinjen.

Skrevet af Arne Vinfeld

Luk