Menu

Sulsted IF’s Påske Cup 2022

image
19. april 2022 kl. 15:32

60 tilmeldte hold, ca. 500 spillere og masser af tilskuere lagde vejen forbi Sulsted Stadion i forbindelsen med Sulsted IF’s Påske Cup lørdag d. 16. april 2022. Der har ikke i nyere tid været afholdt en ungdomscup i denne størrelsesorden på Sulsted Stadion.

Der var deltagende hold i rækkerne U6 til U12 og cuppen blev åbnet med opvisning af lokale dansepiger fra Kids Dance Mix Sulsted. Vejret var fantastisk solrigt og de mange tilskuere bidrog med en super stemning.

Udover både 3-, 5- og 8-mands fodboldkampe var der også mulighed for at prøve kræfter med fodboldtennis, fodbold-sparkemaskine, hoppeborg og bordfodbold imellem kampene. Til såvel den lille som store sult samt til at slukke tørsten var klubhusets cafeteria og is-hytten ved opvisningsbanen åben. Der var stor hjælp fra byens borgere, forældre og bedsteforældre til at bemande boder, bage kager samt sælge disse til alle de seje spillere. Mange tak for den opbakning til at få Cuppen til at blive en realitet, det var ikke lykkes uden jer.

Den lokale maskot ”Sulle” uddelte foruden påskeæg også både medaljer og highfives til alle spillende børn, som betrådte podiet efter endt puljeturnering. 

Der skal lyde en stor tak til alle sponsorerne til Sulsted IF’s Påske Cup.

Det bliver så absolut ikke sidste gang at en sådan cup finder sted på Sulsted Stadion.

 

 

Luk