Menu

Sulsteds veteran hold, bedste placering nogensinde.

image
02. oktober 2018 kl. 09:31

Sulsteds veteranhold har i år sluttet bedre end nogensinde.

Holdet endte på en flot 4. plads i puljen med 31 point, lige uden for VM spillet som bliver med deltager fra Asaa, Hals og Gandrup.

Veteranerne afsluttede turneringen med en tur til Mou Gocart bane og med spisning på Mou hotel.

Gocart var en super aktivitet med masser af speed, kvikke vendinger og skarpe sving, noget som nogen gange savnes på veteran holdet, men nu er vi ladt op til næste års turnering.

Vi har efter dete års turnering sagt farvel til OMC på målmands posten, Ole var holdets alders præsident med 66 år, og har haft mange gode kampe på holdet.

Afløseren for Ole er en mand som vi har store forventninger til nemlig Michael Hovaldt Sørensen.

 

Til årets afslutning blev der også tid til at finde gaver til vores holdleder, Advokaten, Jørgen Nørgaard.

Advokaten har ikke længere den stemmepragt som førhen, og når der skal dirigeres på banen og kaldes spiller ud fra banen til udskiftning kunne det sommetider se ud som om spillerne havde svært ved at hører holdlederen, men det problem er løst nu hvor Advokaten er bleved udstyret med en flot ny megafon som kan kalde den mest døve veteranspiller op.

Afslutningsvis skal jeg nævne at Gocart turneringen blev vundet af Michael Pedersen, skarpt fulgt op et point efter af Henrik Larsen, med en noget overraskende 3. plads til Michael Falkenberg. Den første taber var på 4. pladsen Henrik Andersen, men rigtig skidt gik det dog for Advokaten og Michael Kristensen, som begge sluttede sidst og derfor er valgt til at skulle stå for næste års afslutnings fest, de har meget at leve op til efter dete års brag af en afslutning.

Luk