Menu

Nu kan der komme lidt tilskuere til kampe, OPDATERET....

image
23. april 2021 kl. 11:00

Så er der igen justerede corona-restriktioner

  • Det udendørs forsamlingsforbud hæves fra 50 til 75 personer, så der er nu plads til flere tilskuere ved udendørs aktiviteter.

 

  • Der åbnes for indendørs "ikke-kontaktsport" for voksne mellem 18 og 69 år (indendørs aktiviteter for de andre aldersgrupper er der som bekendt allerede åbnet for). Der gælder et loft på 25 personer (inkl. trænere etc.), og der er krav om coronapas for de voksne deltagere. Så vidt vi kan se, er det stadig under afklaring, hvem der har ansvaret for at sikre, at alle voksne udøvere har et coronapas (er det arrangøren/foreningen eller udøveren selv). Indtil videre må vi gå ud fra, at vi som forening er ansvarlig, så hvis I afvikler indendørs aktivitet for voksne, skal det sikres, at alle har et gyldigt coronapas.

 

  • Det er stadig usikkert, hvordan mulighederne er for at åbne yderligere i klubhuset, herunder cafeteriaet. Så indtil vi får nogle klare retningslinjer, er det stadig de samme regler som hidtil, der gælder i klubhuset. Dvs. der er fortsat lukket for cafeteria, møder o.l. i klubhuset. Dog er der mulighed for, at én person (f.eks. en træner/leder) kan hente en kasse sodavand e.l. og tage det med udenfor til holdet.

 

  • Nye regler for omklædning og bad: Omklædningsrummene åbnes nu, men desværre med ret store begrænsninger. Alle kan bruge omklædningsrummene til hurtig omklædning, men der skal som minimum være 4 kvadratmeter pr. person, hvilket betyder, at der kun må være 4 personer ad gangen i hvert omklædningsrum i klubhuset. I opfordres derfor stadig til så vidt muligt at klæde om hjemmefra, da der ikke nødvendigvis er plads til alle. Og yderligere gælder, at personer mellem 18 og 69 år ikke må bruge badefaciliteterne - det må personer op til og med 17 år og over 69 år derimod gerne
Luk